Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services πιστοποιείται για τις νομικές μεταφράσεις

undefined

Η ELIT Language Services πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο «ISO 20771:2020 Legal translation — Requirements», το οποίο αφορά την παροχή υπηρεσιών νομικής μετάφρασης, από την Lloyd’s Register Quality Assurance. 

Η ELIT Language Services γίνεται έτσι η πρώτη ελληνική εταιρεία γλωσσικών υπηρεσιών η οποία πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο το οποίο δημοσίευσε ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO) τον Φεβρουάριο του 2020. Η πιστοποίηση επαληθεύει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του προτύπου, αποτελεί όμως γενικότερα επιβεβαίωση της αυστηρής προσήλωσης της ELITστην ποιότητα.  

Ο Χάρης Γκίνος, CEO της ELIT Language Services, δήλωσε σχετικά:  «Η νέα πιστοποίηση επιβραβεύει εμμέσως το αποτέλεσμα πολυετών προσπαθειών οι οποίες βασίζονται σε εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών και επιμελητών με νομικές σπουδές, στη γνώση των νομικών συστημάτων και της νομικής ορολογίας, καθώς και στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η ομάδα διαχείρισης έργων μετάφρασης της ELITτην τελευταία δεκαετία».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο