Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services «πέταξε» για 6η συνεχή χρονιά στο Athens Flying Week

undefined

 

 

H ELIT Language Services ήταν και φέτος υπερήφανος Χορηγός Διερμηνείας και Μετάφρασης του Athens Flying Week που έγινε την εβδομάδα 13-17 Σεπτεμβρίου στο Σαρόγλειο και τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα.

Το Athens Flying Week (AFW) είναι διεθνής αεροπορική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών και αδιαμφισβήτητα η σημαντικότερη αεροπορική εκδήλωση στην Ν.Α. Ευρώπη. Πλούσιο σε συμμετοχές και θέαμα, το 6ο Athens Flying Week φιλοξένησε μερικά από τα διασημότερα ακροβατικά σμήνη στον κόσμο, μεταξύ των οποίων, για πρώτη φορά, τα Red Arrows της Royal Air Force.

Οι διερμηνείς της ELIT κάλυψαν όλες τις εκδηλώσεις του AFW, από το διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ως το κλείσιμο των αεροπορικών επιδείξεων και την πάντα συγκινητική τελετή απονομής των βραβείων σε χειριστές αεροσκαφών, μηχανικούς και προσωπικό υποστήριξης.

undefined

 

Η ELIT Language Services παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που προβάλλουν τη χώρα στο εξωτερικό. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο