Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: H ELIT Language Services στο Μουσείο της Ακρόπολης

 undefined

 

Η ELIT Language Services επελέγη ως πάροχος διερμηνείας για την ομιλία της καθηγήτριας Allison Glazebrook την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Η Α. Glazebrook είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Brock του Καναδά και ασχολείται με τη μελέτη της κοινωνικής και πολιτισμικής ιστορίας, με έμφαση στον ρόλο των γυναικών όλων των κοινωνικών στρωμάτων στην αρχαία Ελλάδα. Οι μελέτες της έχουν δημοσιευτεί σε διακεκριμένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ η ίδια έχει εκδώσει και τρία βιβλία. 

Η Α. Glazebrook, επίτιμη προσκεκλημένη της Πρεσβείας του Καναδά, εξιστόρησε την πορεία της γυναίκας από την αρχαιότητα μέχρι τη σημερινή εποχή. Η  Α. Glazebrook οδήγησε το ακροατήριο σε ένα ταξίδι στο χρόνο αναφέροντας άλλοτε γνωστά και άλλοτε άγνωστα ορόσημα της πορείας του γυναικείου φύλου ανά τους αιώνες.

 undefined

Οι διερμηνείς της ELIT πραγματοποίησαν ταυτόχρονη διερμηνεία καλύπτοντας το συνδυασμό των γλωσσών αγγλικά – ελληνικά με απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο