Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Ευρωπαϊκή διάκριση: το 10γλωσσο συνέδριο της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ στην ELIT Language Services

undefined

 

H Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέλεξε την ELIT Language Services για να καλύψει τις υπηρεσίες διερμηνείας στην 19η Συνεδρίαση της Επιτροπής COTER (Πολιτική Εδαφικής Συνοχής και Προϋπολογισμού της Ε.Ε.) την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής COTER συζητήθηκε η πρόταση για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο (ΠΔΠ) 2021-2027, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου απόφασης για τους πόρους της ΕΕ που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 2 Μαΐου 2018. Το καίριο ζήτημα βεβαίως ήταν οι επιπτώσεις του ΠΔΠ για τις πόλεις και τις περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

undefined

 

Για τις ανάγκες του πολύγλωσσου συνεδρίου επιστρατεύτηκαν 17 επιλεγμένοι διερμηνείς από όλη την Ευρώπη. Η ομάδα διερμηνέων της ELIT κάλυψε τη διερμηνεία από και προς τα βουλγαρικά, τσεχικά, γερμανικά, ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, κροατικά, πολωνικά, σλοβενικά και σουηδικά. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο