Τα νέα των μελών μας

ELIT Language: Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού στην Αθήνα

 undefined

Η 12η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από 7 έως 11 Ιουλίου 2019, στην Αθήνα.

Ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες στην καταγωγή εκλεγμένους σε κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών, πραγματοποίησε τις τριήμερες εργασίες του στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής σε τρεις γλώσσες, ισπανικά, ελληνικά και αγγλικά.

Οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από την ανάγκη ενίσχυσης της οικονομικής και γεωστρατηγικής δυναμικής της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια. Οι διερμηνείς της ELIT κάλυψαν τις συζητήσεις και παρεμβάσεις των μελών της Ένωσης στις τρεις γλώσσες καθώς και τις συναντήσεις της ΠαΔΕΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο