Τα νέα των μελών μας

ELIT: «Έξυπνα Νησιά & Έξυπνες Μικρές Πόλεις», άλλο ένα διεθνές συνέδριο για την ELIT Language Services

undefined

 

 

 

Η ELIT κάλυψε τη διερμηνεία κατά τη διάρκεια του διήμερου Διεθνούς Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες, με θέμα «Έξυπνα Νησιά & Έξυπνες Μικρές Πόλεις – Πολιτικές, Τεχνολογίες, Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Καλές Πρακτικές».

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στις υποστηρικτικές πολιτικές καθώς και παραδείγματα καλών πρακτικών από όλη την Ευρώπη και τρόποι χρηματοδότησης των έργων.

Η συμμετοχή των ομιλητών, Ελλήνων και ξένων, ήταν μεγάλη και τα συμπέρασμα του συνεδρίου ελπιδοφόραοι Έξυπνες Μικρές Πόλεις και τα Έξυπνα Νησιά μπορούν να είναι όχι μόνο καταναλωτές αλλά και «εργαστήρια» για την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη δημιουργία επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο