Τα νέα των μελών μας

ELIT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΕ: Η ELIT στις εκδηλώσεις για την Τερέζα Στράτας

undefined
H ELIT Language Services κάλυψε τη διερμηνεία σε μια διαφορετική εκδήλωση, στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Ολύμπια για να τιμηθεί η Τερέζας Στράτας, η διάσημη Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια του λυρικού θεάτρου.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Πρεσβεία του Καναδά, η Όπερα του Καναδά και το Σωματείο Φίλων της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης συνδιοργάνωσαν τις εκδηλώσεις για την υψίφωνο η οποία διέγραψε σπουδαία καριέρα στην όπερα, από το 1958 που πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Όπερας του Τορόντο ως την τελευταία της εμφάνιση επί σκηνής το 1995, στην Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης. Η Τερέζα Στράτας σφράγισε το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα χάρη στη δραματική ένταση της ερμηνείας της και στην εντυπωσιακή ομορφιά της.

Οι διερμηνείς της ELIT κλήθηκαν να διερμηνεύσουν τις θέσεις ελλήνων και ξένων εκλεκτών ομιλητών από τον καλλιτεχνικό και πανεπιστημιακό χώρο οι οποίοι ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους η Τερέζα Στράτας θεωρείται παγκοσμίως μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του 20ού αιώνα και ένας μύθος της όπερας.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο