Τα νέα των μελών μας

Elit: Απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, απλοποίηση της γλωσσικής επικοινωνίας

 undefined

ELIT Language Services κάλυψε τη διερμηνεία κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών την Τετάρτη 19 Απριλίου 2018 με θέμα: “Απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα: Ψηφιακές υπηρεσίες και εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις” υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Διεθνής εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων εμπιστεύτηκε για ακόμη μία φορά την ΕLIT για την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας.

undefined

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες θεσμικές μεταρρυθμίσεις στους τομείς ίδρυσης επιχειρήσεων και χορήγησης αδειών. Παρουσιάστηκαν εξειδικευμένα ψηφιακά εργαλεία για τη μείωση του διοικητικού φόρτου, την προώθηση της διαφάνειας και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εκτιμούν σε ποσοστό 52% ότι οι ψηφιακές υπηρεσίες θα προκαλέσουν έως και ολοκληρωτικό μετασχηματισμό στον κλάδο τους.

Παρότι σε ανάλογα συνέδρια επικρατούν τα αγγλικά, η επιλογή των διοργανωτών να παράσχουν διερμηνεία ελληνικά-αγγλικά εισέπραξε ιδιαίτερα θετικά σχόλια με τους Έλληνες να δείχνουν σαφή προτίμηση προς την μητρική τους γλώσσα, δεδομένης και της απαιτητικής ορολογίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο