Τα νέα των μελών μας

EKYZ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Σας παρουσιάζουμε τη LifeVac! Την ιατρική συσκευή “Θαύμα” που σώζει ζωές

 

undefined

 

Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για τη LifeVac, την “Ιατρική Συσκευή Θαύμα”! Η LifeVac είναι η πρώτη μη επεμβατική και πλήρως ακίνδυνη συσκευή αντιμετώπισης πνιγμονής στον κόσμο.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ασφάλεια, καθώς και τη δυνατότητα εάν χρειαστεί να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να σώσουμε μια ζωή σε κάθε χώρο, δημόσιο και ιδιωτικό.

undefined

Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο σχετικά με τη πνιγμονή. Μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση, έκτακτης ανάγκης και να παρέχουμε την κατάλληλη, αποτελεσματική και καινοτόμα συσκευή αντιμετώπισης της. Τη συσκευή LifeVac! 

Η LifeVac αποτελεί μια επιτυχώς ελεγμένη συσκευή, για την απόφραξη της αναπνευστικής οδού από ξένο στερεό αντικείμενο όταν η λαβή Heimlich και το τυπικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης πνιγμονής ΔΕΝ έχει επιτυχία.

undefined

Σήμερα έχουν σωθεί επισήμως πάνω από 210 ζωές με τη χρήση της LifeVac παγκοσμίως και συνεχίζει να συμβάλλει στη μείωση του ποσοστού θανάτων από περιστατικά πνιγμονής.

Πιστεύουμε ακράδαντα στη συσκευή μας και τα αποτελέσματα που έχει και θα συνεχίσει να έχει σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο.

undefined

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LifeVac και ανακαλύψτε περιστατικά επιτυχούς χρήσης της LifeVac ανά τον κόσμο.

Πού είναι απαραίτητη η ύπαρξη της συσκευής LifeVac?

Θεωρούμε άκρως σημαντική την ύπαρξη της LifeVac σε χώρους όπως:

○ Σχολεία / Νηπιαγωγεία / Παιδικούς Σταθμούς / Κέντρα Φροντίδας παιδιών

○ Εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων / Γηροκομεία

○ Κέντρα & Υπηρεσίες Αναπηρίας

○ Σπίτια / Νοικοκυριά

○ Εταιρίες παροχής υπηρεσιών σχετικές με τρόφιμα / Εστίαση / Εστιατόρια

○ Γραφεία / Εταιρίες

○ Κοινοτικά Κέντρα – Εκκλησίες

○ Ξενοδοχεία / Νοσοκομεία

○ Ιδιωτικές Κλινικές και Κέντρα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας

○ Κέντρα Αποκατάστασης

Ιδανικό και για ιδιωτική πρωτοβουλία από:

○ Υπεύθυνους χώρων συνάθροισης

○ Άτομα στο χώρο της παραϊατρικής

○ Εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών

○ Προσωπικούς φροντιστές για ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο και σκλήρυνση κατά πλάκας

○ Νοσηλευτές στο σπίτι

○ Ναυαγοσώστες

○ Προσωπικό ΕΚΑΒ

“Η LifeVac είναι μια καινοτόμα μη επεμβατική συσκευή (Airway Clearance DeviceACD), απόφραξης της αναπνευστικής οδού, ζωτικής σημασίας, με διεθνείς πιστοποιήσεις και εγκρίσεις από ιατρικούς φορείς. Είναι εύχρηστη και δεν έχει κόστος συντήρησης.”

Είστε επαγγελματίας και αναζητάτε νέα προϊόντα;

Σας ενδιαφέρει να γίνετε μεταπωλητής της LifeVac; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, μπείτε και εσείς στο δίκτυο μεταπώλησης της LifeVac και αναπτύξτε την επιχείρησή σας! Εάν εμπορεύεστε προϊόντα πρώτων βοηθειών και ιατρο-τεχνολογικά προϊόντα, βρεφικά είδη ή ακόμη θέλετε να επεκτείνετε τη γκάμα των προϊόντων σας, η LifeVac είναι αυτό που ψάχνετε!

undefined

Γίνετε μεταπωλητής της LifeVac τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τις επιλογές συνεργασίας που υπάρχουν με την εταιρία.

Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε μια εξειδικευμένη λύση για τη διανομή της LifeVac στην αγορά στόχου σας, με βάση τις δυνατότητες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας και είναι ανοιχτή για επικοινωνία με μεταπωλητές, εμπόρους λιανικής ή χονδρικής πώλησης.

Η LifeVac είναι μια φορητή συσκευή αναρρόφησης για περιστατικά τα οποία χρήζουν επείγουσας απόφραξης του αεραγωγού, και προορίζεται για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν έχει ακολουθηθεί το τυπικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης πνιγμονής χωρίς επιτυχία.

Η LifeVac έχει κατηγοριοποιηθεί ως Ιατρική συσκευή κλάσης Ι σε όλο τον κόσμο! Αποκτήστε τη συσκευή LifeVac εδώ: https://ekyz.gr/product/lifevac/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική συσκευή LifeVac επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 421551 και με email στο info@ekyz.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο