Τα νέα των μελών μας

EKYZ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Προγράμματα & Υπηρεσίες

undefined

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής – ΕΚΥΖ, είναι το μεγαλύτερο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα, όσον αφορά στην παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Ελέγχου & Αξιολόγησης Υφιστάμενων δομών, Εξοπλισμού και Εκπαίδευσης στους τομείς:

  • Των Πρώτων Βοηθειών,
  • Της Ασφάλειας & Διάσωσης,
  • Της Πυρόσβεσης & Πυροπροστασίας,
  • Της Διαχείρισης περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης,
  • Της προμήθειας Ιατρικών Μηχανημάτων αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων και όχι μόνο.

 undefined

Όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε, είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρίες, είναι πλήρως αναγνωρισμένα τόσο με βάση τα Αμερικανικά όσο και με βάση τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ή/και Οδηγίες. Διαθέτοντας εξειδικευμένους εκπαιδευτές, πιστοποιημένους από κρατικούς και διεθνείς φορείς, καλύπτουμε πλήρως όλες τις ανάγκες εκπαίδευσης.

 undefined

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής με τεράστια εμπειρία από το 2003 και πρωτοπόρο στη γνώση, εκπαίδευση και προμήθεια υλικών Πρώτων Βοηθειών, Διάσωσης, Πυρόσβεσης κλπ, εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελληνική Επικράτεια.

Προσφέρουμε επίσης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διάσωσης, Ψυχολογίας, Εργασιών σε ύψος, Διαχείρισης Κρίσεων κ.α. Είμαστε δίπλα σε κάθε Επιχείρηση και Βιομηχανία, μικρή ή μεγάλη, για να καλύψουμε πλήρως κάθε της ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

📧info@ekyz.gr

📞 2310 421551

 www.ekyz.gr

  “Μαθαίνουμε μαζί, να σώζουμε μια ζωή!” 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο