Τα νέα των μελών μας

EKYZ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Οδηγίες Πρώτων Βοηθειών σε περίοδο Covid

 

undefined

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής σας παρέχει πλήρη ενημέρωση και τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών και τη σειρά ενεργειών για τη σωστή φροντίδα ενηλίκων παιδιών ή βρεφών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που ισχύουν σε περίοδο Covid-19.

COVID-19 & ΚΑΡΠΑ σε ενήλικες:

undefined

Κατεβάστε το pdf αρχείο COVID-19 & ΚΑΡΠΑ για ενήλικες εδώ👉🏻https://ekyz.gr/wp-content/uploads/2020/05/GR_COVID19_ADULT.jpg

Κάθε ασθενής ή τραυματίας θα πρέπει να αντιμετωπίστει σαν να έχει Covid-19 και να διαχειριστεί κατάλληλα. Το θύμα μπορεί να είναι ασυμπτωματικό και όμως να είναι φορέας του ιού για το λόγο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με βάση τις σχετικές κρατικές οδηγίες για απόσταση και χρήση προστατευτικού εξοπλισμού. 

COVID-19 & ΚΑΡΠΑ σε παιδιά ή βρέφη:

undefined

Κατεβάστε το pdf αρχείο COVID-19 & ΚΑΡΠΑ για παιδιά ή βρέφη εδώ👉🏻https://ekyz.gr/wp-content/uploads/2020/05/GR_COVID19_PEDS.jpg

📜 Επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε στην ΚΑΡΠΑ και τη Χρήση Απινιδωτή? 

Η σωστή και ποιοτική ΚΑΡΠΑ σε συνδυασμό με τη χρήση του Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης ενός ατόμου που έχει υποστεί Καρδιακή Ανακοπή.

Βρείτε το Πρόγραμμα “ΚΑΡΠΑ & Χρήση Απινιδωτή” εδώ👉🏻https://ekyz.gr/cpraed/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο