Τα νέα των μελών μας

EKYZ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Οδηγίες Πρώτων Βοηθειών σε περίοδο Covid

 

undefined

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής σας παρέχει πλήρη ενημέρωση και τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών και τη σειρά ενεργειών για τη σωστή φροντίδα ενηλίκων παιδιών ή βρεφών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που ισχύουν σε περίοδο Covid-19.

COVID-19 & ΚΑΡΠΑ σε ενήλικες:

undefined

Κατεβάστε το pdf αρχείο COVID-19 & ΚΑΡΠΑ για ενήλικες εδώ👉🏻https://ekyz.gr/wp-content/uploads/2020/05/GR_COVID19_ADULT.jpg

Κάθε ασθενής ή τραυματίας θα πρέπει να αντιμετωπίστει σαν να έχει Covid-19 και να διαχειριστεί κατάλληλα. Το θύμα μπορεί να είναι ασυμπτωματικό και όμως να είναι φορέας του ιού για το λόγο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με βάση τις σχετικές κρατικές οδηγίες για απόσταση και χρήση προστατευτικού εξοπλισμού. 

COVID-19 & ΚΑΡΠΑ σε παιδιά ή βρέφη:

undefined

Κατεβάστε το pdf αρχείο COVID-19 & ΚΑΡΠΑ για παιδιά ή βρέφη εδώ👉🏻https://ekyz.gr/wp-content/uploads/2020/05/GR_COVID19_PEDS.jpg

📜 Επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε στην ΚΑΡΠΑ και τη Χρήση Απινιδωτή? 

Η σωστή και ποιοτική ΚΑΡΠΑ σε συνδυασμό με τη χρήση του Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης ενός ατόμου που έχει υποστεί Καρδιακή Ανακοπή.

Βρείτε το Πρόγραμμα “ΚΑΡΠΑ & Χρήση Απινιδωτή” εδώ👉🏻https://ekyz.gr/cpraed/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο