Τα νέα των μελών μας

EKYZ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών και Απινιδωτής για επιχειρήσεις

 

undefined

 

Είστε επιχειρηματίας και επιθυμείτε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών και ταυτόχρονα να αποκτήσετε και Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή?

Σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα τώρα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Επείγουσες πρώτες βοήθειες στον χώρο εργασίας” παρέχεται Online, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες που προκύπτουν από ατυχήματα και ασθένειες εντός των χώρων εργασίας και περιλαμβάνει όλες τις δεξιότητες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει σωστά και με ασφάλεια τα έκτακτα περιστατικά υγείας!

Το ΕΚΥΖ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πρώτων βοηθειών ώστε να θωρακίσετε τον χώρο εργασίας /την επιχείρησή σας, το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και μαζί σας κάνουμε ΔΩΡΟ έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή DefiSign και μια Καμπίνα Απινιδωτή με συναγερμό!

undefined

🎁Πακέτο προσφοράς για επιχειρήσεις:

Με την online θεωρητική εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών 40 ατόμων και άνω στο πρόγραμμα Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες στον Χώρο Εργασίας” το ΕΚΥΖ σας κάνει ΔΩΡΟ έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή DefiSign + Καμπίνα Απινιδωτή με συναγερμό αξίας 1.200€.

* Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά!

undefined

💡Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα:

Τα Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του Ε.Κ.Υ.Ζ πραγματοποιούνται ασύγχρονα με 24/7 πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και κατόπιν γραπτής εξέτασης online, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

🥇 Αυτόματος Εξωτερικός απινιδωτής DefiSign:

🔻Εγγύηση: 10 Χρόνια

🔻Πιστοποίηση Ποιότητας: CE

🔻Ανατροφοδότηση ΚΑΡΠΑ: Ήχος (στάνταρ)

🔻 Εναλλαγή ομιλίας σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα), Μεγάλη ανθεκτικότητα (IP55) 

Για περισσότερες πληροφορίες για το “Εκπαιδευτικό Πακέτο Προσφοράς για Επιχειρήσεις” και άλλα προϊόντα πρώτων βοηθειών του ΕΚΥΖ επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 421551 |  694 4545531και με email στο info@ekyz.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο