Τα νέα των μελών μας

ΕΚΥΖ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Μοναδική προσφορά για όλα τα τουριστικά καταλύματα! Oλοκληρωμένο πακέτο πρώτων βοηθειών

 

undefined

 

Είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος και επιθυμείτε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών, αλλά και ταυτόχρονα να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας με έναν κορυφαίο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή DefiSignLife, καθώς και μια συσκευή αντιμετώπισης περιστατικών πνιγμονής LifeVac κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες; Σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα τώρα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Το ΕΚΥΖ δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο πρώτων βοηθειών, ώστε να θωρακίσετε τον χώρο εργασίας /την επιχείρησή σας, το οποίο περιλαμβάνει:

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή DefiSign Life 

  • Σετ ηλεκτροδίων 
  • Rescue kit για τη σωστή χρήση του Απινιδωτή

Καμπίνα απινιδωτή με συναγερμό 

Συσκευή αντιμετώπισης περιστατικών πνιγμονής LifeVac

Τιμή Προσφοράς: 1.399€  (τελική με ΦΠΑ)

(*Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά – ισχύει για περιορισμένο χρόνο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Μαζί σας προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την Online Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών του Προσωπικού σας (έως και 30 Άτομα) στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΚΑΡΠΑ – Χρήση Απινιδωτή & Αντιμετώπιση πνιγμονής”, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες που προκύπτουν εντός των χώρων εργασίας και περιλαμβάνει όλες τις δεξιότητες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει σωστά και με ασφάλεια τα έκτακτα περιστατικά υγείας.

undefined

💡Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα:

Τα Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του Ε.Κ.Υ.Ζ πραγματοποιούνται ασύγχρονα με 24/7 πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και κατόπιν γραπτής εξέτασης online, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

🥇 Αυτόματος Εξωτερικός απινιδωτής DefiSignLife:

🔻Εγγύηση: 10 Χρόνια

🔻Πιστοποίηση Ποιότητας: CE

🔻Ανατροφοδότηση ΚΑΡΠΑ: Ήχος (στάνταρ)

🔻 Εναλλαγή ομιλίας σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα), Μεγάλη ανθεκτικότητα (IP55)

 

👪 Συσκευή αντιμετώπισης πνιγμονής LifeVac:

🔻Εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από παγκόσμιους ιατρικούς φορείς (FDA/MHRA) ιατρική συσκευή.

🔻Δεν απαιτείται εκπαίδευση. Εφαρμόζεται σε 3 απλές κινήσεις.

🔻Ασφαλής και αποδεδειγμένα αποτελεσματική.

🔻 Εφαρμόζεται σε όλους (βρέφη, παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους).

🔻 Συνιστάται η ύπαρξη της συσκευής για λόγους ασφαλείας σε τουριστικά καταλύματα και χώρους εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το “Εκπαιδευτικό Πακέτο Προσφοράς για Τουριστικά Καταλύματα” και άλλα προϊόντα πρώτων βοηθειών του ΕΚΥΖ επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 421551 και με email στο info@ekyz.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο