Τα νέα των μελών μας

ΕΚΥΖ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής): Ανακαλύψτε τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, τις Υπηρεσίες & τα Προϊόντα μας!

 

undefined

 

🔻 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – Λίγα λόγια για το ΕΚΥΖ

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα από το 2003, όσον αφορά την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Ελέγχου & Αξιολόγησης Υφιστάμενων δομών, Εξοπλισμού και Εκπαίδευσης στους τομείς των Πρώτων Βοηθειών, της Ασφάλειας & Διάσωσης, της Πυρόσβεσης & Πυροπροστασίας, της Διαχείρισης περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης, της προμήθειας Ιατρικών Μηχανημάτων αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων και όχι μόνο.

Το Ε.Κ.Υ.Ζ., πλαισιώνεται από εκπαιδευτές οι οποίοι παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις και προσφέρουν καθημερινά τον εαυτό τους στην προσπάθειά τους να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, βασιζόμενοι στις αρχές, αξίες και στα πρότυπα που έχουμε οικοδομήσει μας με απώτερο στόχο την Προστασία του Υπέρτατου Αγαθού της Ανθρώπινης Ζωής και της Σωματικής Ακεραιότητας. 

Διαρκώς αναζητούμε στην παγκόσμια αγορά ιατρικά καινοτόμα τεχνολογικά θαύματα, τα οποία αφού αξιολογούμε με βάση διεθνή πρότυπα, φροντίζουμε να τα παρέχουμε στους πελάτες μας!

🔻Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Το ΕΚΥΖ σας παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών, Διαχείρισης Κρίσεων, Διάσωσης και Υγιεινής & Ασφάλειας για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις σε συνεργασία με τον φορέα EMD Ltd & Health + Rescue Academy.

Είναι τα προγράμματα μας πιστοποιημένα? ΝΑΙ. Τόσο με βάση  τα Αμερικανικά όσο και με βάση τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ή/και Οδηγίες.

Δείτε όλα τα Προγράμματα εδώ👉🏻https://ekyz.gr/programmata/ 

🔻Δυνατότητα Online Εκπαίδευσης

Όλα τα Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΥΖ πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους, έμπειρους και εν ενεργεία διασώστες/ εκπαιδευτές. Τα διαδικτυακά σεμινάρια του ΕΚΥΖ διατίθενται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. 

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και κατόπιν γραπτής εξέτασης online, ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε όλα τα προγράμματα Online Εκπαίδευσης εδώ👉🏻https://ekyz.gr/blended-2-2/

🔻 Εξειδικευμένες Υπηρεσίες σε χώρους εργασίας

Το ΕΚΥΖ, με επιτυχή πορεία από το 2003 και δίπλα στις επιχειρήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, δίνει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις με επιπλέον Υπηρεσίες σε Βιομηχανικούς Χώρους, όπως του Γιατρού Εργασίας και του Τεχνικού Ασφαλείας. Σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες, κάθε επιχείρηση και κάθε βιομηχανία, μπορεί να έχει τον δικό της σύμβουλο ή συνεργάτη ώστε να καλύψει πλήρως κάθε της ανάγκη.

Δείτε όλες τις Υπηρεσίες εδώ👉🏻https://ekyz.gr/services/ 

🔻Προϊόντα Πρώτων Βοηθειών / Διάσωσης / Πυρόσβεσης

Θωρακίστε τον χώρο σας με συσκευές και υλικά Πρώτων Βοηθειών, Διάσωσης, Πυρόσβεσης και οτιδήποτε αφορά την υγιεινή & ασφάλεια και αντιμετωπίστε κάθε περιστατικό έκτακτης ανάγκης. Όλα τα προϊόντα μας, περισσότερες πληροφορίες και τιμές για το καθένα θα βρείτε στο Online Κατάστημα της ιστοσελίδας μας!

Δείτε όλα τα Προϊόντα εδώ👉🏻https://ekyz.gr/shop/ 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ΕΚΥΖ επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 421551 και με email στο info@ekyz.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο