Τα νέα των μελών μας

Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ: Posidonia Exhibitions SA awarded the “EFQM Committed to Excellence” and the “EFQM Marine Excellence”

 undefined

 

Η Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ έλαβε τη διεθνή Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας “EFQM Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence, 2 Star” και το βραβείο “EFQM Marine Excellence” κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Αριστεία 2016” που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα. Οι πιστοποιήσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την αριστεία. 

Η κα Δήμητρα Μιχαήλ, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας και δήλωσε: “Η συμμετοχή της εταιρίας μας σε αυτό το πρόγραμμα μας έδωσε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και να αναγνωρίσουμε εκείνα που έχουν περιθώριο βελτίωσης. Είμαι σίγουρη ότι από εδώ και πέρα θα βελτιώσουμε περαιτέρω τους επιχειρηματικούς μας στόχους, την εσωτερική μας οργάνωση και αποτελεσματικότητα”. 

Για περισσότερα από 50 χρόνια η Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ λειτουργεί με γνώμονα τη συνεχή πρόοδο και την υψηλή ποιότητα, που αποτελούν δυο από τις βασικές αξίες της. “Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν προστιθέμενη αξία και παράλληλα να συνεχίσουμε να  συμβάλλουμε στην εθνική οικονομία, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην κοινωνική πρόοδο της χώρας μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Ποσειδωνίων για την προσπάθειά τους και για την αφοσίωσή τους στην εταιρία και θα εξακολουθήσουμε να φροντίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας παρέχοντάς τους εφόδια συνεχούς εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι που συμπεριληφθήκαμε στη λίστα με μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς που έχουν κατακτήσει διακρίσεις αριστείας”. 

Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας EFQM Excellence Model παρέχει ένα ολιστικό εργαλείο αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εταιρειών και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το μοντέλο αναπτύχθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό European Foundation for Quality Management (EFQM), που αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό. Το EFQM, με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αντλεί και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO). Για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει από το 2001 η ΕΕΔΕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο