Τα νέα των μελών μας

Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.: 28-29 Μαΐου 2019, Domotel Kastri Conference Center, Αθήνα

undefined

 

Η σημαντικότερη επιχειρηματική συνάντηση για την κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο, το Posidonia Sea Tourism Forum θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαΐου, όπου περισσότερα από 30 υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας κρουαζιέρας, υπεύθυνα για λιμένες και προορισμούς, θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν τις προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τα στελέχη αυτά θα εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου, όπως οι MSC Cruises, Carnival Group, Royal Caribbean Cruises, Holland America Group, Disney Cruise Line, Silversea Cruises, Fred Olsen Cruise Lines και Celestyal Cruises.

Η λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Pierfrancesco Vago, Executive Chairman, MSC Cruises
  • Chris Theophilides, CEO, Celestyal Cruises
  • Michel Nestour, Vice President, GPDD – EuroMed, Carnival Corp & Plc Managing Director, Barcelona Cruise Terminal
  • Charles (Bud) Darr, Executive Vice President, Maritime Policy and Government Affairs, MSC Group
  • Elena Vlad, Director of Shorex Excursions, Product Development & Operations, Holland America Group
  • Tom Boardley, Secretary-General, CLIA EUROPE
  • Paul Britton, Manager, Marine Operations, Ports and Itinerary Planning, Disney Cruise Line
  • Clare Ward, Director of Product and Customer Service, Fred. Olsen Cruise Lines
  • Spyros Almpertis, Senior Director Port Operations, Silversea Cruises
  • Carla Douaihi, Manager Technical Purchasing, Supply Chain Management Dept, Royal Caribbean International, και πολλούς άλλους.

undefined

 

«Το Posidonia Sea Tourism Forum είναι η κορυφαία διοργάνωση κρουαζιέρας σε αυτή την υπέροχη και στρατηγικής σημασίας περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ανυπομονώ να συζητήσω με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε η Elisabetta De Nardo, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Λιμένων της MSC Cruises και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Λιμένων & Προορισμών της CLIA.

Με τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Λιμένων & Προορισμών της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών κρουαζιέρας (CLIA) να συνεδριάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum, η εκδήλωση θα αποτελέσει την σημαντικότερη πλατφόρμα δικτύωσης με τη βιομηχανία κρουαζιέρας.

undefined

«Οι επιβάτες κρουαζιέρας και οι προσεγγίσεις αυξάνονται για τα λιμάνια, τους επιβατικούς σταθμούς και τους προορισμούς της Ανατολικής Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας και της Ερυθράς Θάλασσας, καθώς οι εταιρείες κρουαζιέρας επιβεβαιώνουν τα δρομολόγιά τους για το 2020 και το 2021 στην περιοχή. Επιπλέον, τόσο οι βάσεις όσο και οι απλές προσεγγίσεις δρομολογίων επιστρέφουν στην Τουρκία, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την περιοχή. Το PosidoniaForum παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία networking και η ομάδα της MedCruise θα είναι εκεί υποστηρίζοντας τα μέλη της και προωθώντας την περιοχή ως τον καλύτερο προορισμό για κρουαζιέρα παγκοσμίως» σύμφωνα με τον Airam Diaz Pastor, Πρόεδρο της MedCruise.

Για περισσότερες πληροφορίες www.PosidoniaSeaTourism.com

Ειδικά για μέλη ΣΕΤΕ που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο