Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde: ΣΕΤΕ – Συνέδριο Τουρισμός & Ανάπτυξη- Γραμματειακή υποστήριξη από τους σπουδαστές μας

Μια πολύ αξιόλογη εμπειρία για τους σπουδαστές των τμημάτων διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή τους στη γραμματειακή υποστήριξη του 9ου Συνεδρίου Τουρισμού & Ανάπτυξης, που διοργανώθηκε από το ΣΕΤΕ στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Το διήμερο συνέδριο ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne με ένα δείπνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων και συνεχίστηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στο The Westin Athens στη Βουλιαγμένη, όπου από τις 09.00 π.μ. ως τις 14.30 μ.μ. όλοι οι ομιλητές ανέπτυξαν τις θέσεις τους.

Οι σπουδαστές μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στο συνέδριο παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης. Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για τους σπουδαστές μας, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν πραγματικές συνθήκες εργασίας σε ένα τόσο σημαντικό επαγγελματικό συνέδριο.

Οι σπουδαστές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας επαγγελματισμό, ήθος και συνέπεια. Όπως ανέφεραν και μετά το τέλος του συνεδρίου ήταν μια εμπειρία που τους βοήθησε αρκετά να αντιληφθούν τις πραγματικές δυσκολίες της οργάνωσης ενός συνεδρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους καθώς και τον υπεύθυνο καθηγητή, τον κ. Βαγγέλη Σάρλη,  για τον συντονισμό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΤΕ για την ευκαιρία που έδωσε στους σπουδαστές μας να συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη του συνεδρίου.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο