Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde: Μεταστέγαση σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Μια νέα εποχή αρχίζει για το ΙΙΕΚ LE MONDE από τον Οκτώβριο 2011. Μετά από 16 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο κέντρο της Αθήνας, το ΙΙΕΚ LE MONDE εγκαινιάζει τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, στην οδό Θεσσαλονίκης 45 στο Μοσχάτο, μόλις 50 μ. από τη λεωφόρο Πειραιώς και ακριβώς απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ Μοσχάτου).

Το ΙΙΕΚ LE MONDE φέρνει νέα εποχή στην τουριστική εκπαίδευση στην Ελλάδα, μεταφερόμενος σε ένα κτηριακό συγκρότημα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών.
Το νέο κτηριακό συγκρότημα διαθέτει:

  • 14 εργαστήρια γαστρονομίας 70 – 100 m2 καταλλήλως εξοπλισμένα με μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές και οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, από τα οποία 5 εργαστήρια μαγειρικής και 4 εργαστήρια ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας και  σοκολατοποιίας,
  • εργαστήριο bar και εστιατορικής τέχνης
  • εξειδικευμένο εργαστήριο ηλεκτρονικού πρακτορείου,
  • 2 εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών πλήρως εξοπλισμένα,
  • μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη – αναγνωστήριο, η οποία διαθέτει 2800 τίτλους και περιοδικά, αποκλειστικά εξειδικευμένα στον τουρισμό και η οποία έχει πρόσβαση στις σπουδαιότερες e – libraries,
  • εστιατόριο gala,
  • αίθουσα συνεδρίων,
  • σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας

Το ΙΙΕΚ LE MONDE προσφέρει προγράμματα σπουδών σε τέσσερις βασικές ειδικότητες: Hotel Management – Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Tourism Management – Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου, Chef – Επαγγελματική Μαγειρική, Pastry Chef – Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία. Τα προγράμματα του ΙΙΕΚ LE MONDE είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO). Τα μαθήματα της νέας σπουδαστικής χρονιάς, που θα ξεκινήσουν από μέσα Οκτωβρίου 2011, θα πραγματοποιηθούν στο νέο κτήριο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, έως την έναρξη των μαθημάτων, στην οδό Χαλκοκονδύλη 60.

Με μεγάλη μας χαρά καλούμε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τις νέες μας εγκαταστάσεις στην οδό Θεσσαλονίκης 45 στο Μοσχάτο, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο