Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde: Hotel & Tourism Professionals΄ Lectures – Διαλέξεις με θέμα τον Τουρισμό

Με το θέμα Marketing yourself εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ο νέος κύκλος διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures που θα  πραγματοποιηθεί από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE το διάστημα Ιανουάριος – Μάιος 2010 και απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες των ειδικοτήτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν στους σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Τουριστικού Marketing τις εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του τουρισμού όπως τις αντιλαμβάνονται οι ίδιοι μέσα από την καθημερινή τριβή τους με το χώρο. Στη διάρκεια των τρίωρων διαλέξεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Οι εισηγητές της πρώτης διάλεξης με θέμα Marketing Yourself, κ.Τσάκαλος Γιάννης,  Σύμβουλος Στρατηγικού Marketing (MBA), Καθηγητής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και  κ. Φώτης Ρήγας, Managing Director της εταιρείας Human Factor παρουσίασαν τον τρόπο και τα εργαλεία marketing που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας σπουδαστής και επαγγελματίας προκειμένου να γίνει περιζήτητος στην αγορά του τουρισμού.

Τα θέματα των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το ακαδημαϊκό έτος είναι:

25 Φεβρουαρίου – Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών 
4 Μαρτίου – Θαλάσσιος Τουρισμός
11 Μαρτίου – Οινικός Τουρισμός
16 Μαρτίου –  Τεχνικές Πωλήσεων Ξενοδοχειακών Προϊόντων
23 Μαρτίου –  Αγροτουρισμός & Ανάπτυξη
13 Απριλίου – Η ανταγωνιστικότητα στον τουρισμό
15 Απριλίου – Συστήματα Συντήρησης & Προδιαγραφές Ασφάλειας Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
20 Απριλίου –  Διαχείριση Κρίσεων στον Τουριστικό Τομέα
22 Απριλίου – Δημόσιες Σχέσεις
27 Απριλίου – Ανάπτυξη και Εφαρμογή Συστήματος HACCP

Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE, Αβέρωφ 12, 104 33, Αθήνα, Τ: 210 8211700, info@lemonde.edu.gr/ 

Σχετική Σύνδεση:
www.lemonde.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο