Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde: Γραμματειακή υποστήριξη από τους σπουδαστές μας κατά τη 19η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Μια πολύ σημαντική και αξιόλογη εμπειρία για τους σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Τουριστικού Πρακτορείου του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή τους στη γραμματειακή υποστήριξη της 19ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011. 

Οι 23 σπουδαστές που συμμετείχαν,  συνέβαλαν, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Ευάγγελου Σάρλη, στην γραμματειακή υποστήριξη της Τακτικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, την οποία έφεραν σε πέρας με πλήρη επιτυχία.

Εκτός από την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν οι σπουδαστές της σχολής LE MONDE για την προετοιμασία του ενημερωτικού υλικού που δίνονταν στους καλεσμένους της συνέλευσης, συμμετείχαν επίσης στην υποδοχή των προσκεκλημένων και τη συνοδεία τους στο χώρο.

Όπως επισημάνθηκε και από το Γενικό Διευθυντή του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργο Δρακόπουλο, όλοι οι σπουδαστές που συμμετείχαν στη γραμματειακή υποστήριξη της 19ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης επέδειξαν επαγγελματική στάση και συνέπεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους καθώς και τον υπεύθυνο καθηγητή, τον κ. Βαγγέλη Σάρλη,  για τον συντονισμό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΤΕ για την ευκαιρία που έδωσαν στους σπουδαστές μας να συμμετέχουν ενεργά στη γραμματειακή υποστήριξη της 19ης Τακτικής Συνέλευσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο