Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE: Global Hospitality Management Program – Ξενοδοχειακή εξειδίκευση διεθνούς κύρους και καταξίωσης από τη LE MONDE και το University of Hοuston Conrad N. Hilton College

 

undefined

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE και το διεθνώς καταξιωμένο αμερικάνικο Παvεπιστήμιο στον τομέα του Hospitality Management University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, προσφέρουν για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, το διεθνές πρόγραμμα Global Hospitality Management. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη κι επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού – Επισιτιστικού – Τουριστικού κλάδου, καθώς και σε στελέχη Διοίκησης & Οικονομίας που θέλουν να κατακτήσουν διοικητικές θέσεις στον  τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού. 

Με το νέο πρόγραμμα Global Hospitality Management, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εισάγει μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση των στελεχών της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, εφαρμόζοντας διεθνή σύγχρονα πρότυπα. H συνεργασία με το University of HοustonConrad N. Hilton College of Hotel & Restaurant Management, το οποίο ιδρύθηκε το 1969 από τον εμβληματικό Conrad N. Hilton και διακρίνεται διεθνώς για την ξενοδοχειακή εκπαίδευση και έρευνα που παρέχει, προσφέρει την ευκαιρία σε ενεργούς επαγγελματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν διεθνώς τις γνώσεις τους από το κορυφαίο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο. Το πρόγραμμα εστιάζει στη χρήση των νέων τεχνολογιών και στην κατανόηση σε βάθος των νέων μεθόδων business analytics, καθώς και στις δυνατότητες εφαρμογής στην ξενοδοχειακή διοίκηση ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου – καθηγητές του University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, διεθνές ερευνητικό έργο κι επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της ανώτατης ξενοδοχειακής εκπαίδευσης.

Τα γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι: 

  • Hospitality Leadership
  • Hospitality Data Analytics
  • Hospitality Innovation and Technology
  • Pricing and Revenue Management 

undefined

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Certificate in Global Hospitality Management από το University of Hοuston – Conrad N. Hilton College of Hotel and Restaurant Management.

Έναρξη: Νοέμβριος 2021

Γλώσσα διδασκαλίας: αγγλική

Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Πληροφορίες & Εγγραφές LEMONDE ΚΔΒΜ : +30 210 4830500, info@lemonde.edu.gr

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LEMONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές προσφέρει από το 1996 εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου διαμορφώνοντας άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού από το 2001, της WACS (World Association of Chef Societies), του EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος  Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο Αθήνα Ελλάδα

Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309

E-mail: info@lemonde.edu.gr Website: www.lemonde.edu.gr

F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

undefined   undefinedundefined     undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο