Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde: Επιτυχημένο το νέο πρόγραμμα της Le Monde

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Παρίσι στις αρχές Ιουλίου το πρόγραμμα Advanced Professional Programme in Culinary Arts που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη σχολή γαστρονομίας της Γαλλίας École Grégoire Ferrandi, που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού και εκπαιδεύει από το 1920 επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας.

Για 8 συνεχόμενες εβδομάδες οι υποψήφιοι που παρακολούθησαν το πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να εργαστούν μαζί με Γάλλους και Έλληνες Masters Chefs  σε υπερσύγχρονα επαγγελματικά εργαστήρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και της φημισμένης γαλλικής σχολής,  παρασκευάζοντας οι ίδιοι συνταγές υψηλής γαστρονομικής αξίας. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι είχε 100% εργαστηριακό χαρακτήρα, γεγονός που σήμαινε ότι οι ίδιοι οι συμμετέχοντες παρασκεύαζαν τις συνταγές υπό την επίβλεψη των chefs χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές γαστρονομικής τέχνης όπως αυτές διαμορφώνονται σε Αθήνα και Παρίσι.

Η διάρκεια του προγράμματος ήταν συνολικά 120 διδακτικές ώρες από τις οποίες οι μισές πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και οι μισές στο Παρίσι από Έλληνες και Γάλλους chefs αντίστοιχα και ολοκληρώθηκε στη Γαλλία με την εξέταση των συμμετεχόντων από την γαστρονομική επιτροπή που αποτελούνταν από τον Γενικό Διευθυντή της École Grégoire Ferrandi, το Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και τους Έλληνες και  Γάλλους master chefs.

Όλοι οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με επιτυχία και έλαβαν  Advanced Professional Diploma in Culinary Arts με την υπογραφή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι απόλυτα εξειδικευμένος στις τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές. Τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα πιστοποιημένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο