Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Το Ekdromi.gr εγκαινίασε νέα ενότητα “Luxury Hotels”

undefined

 

Το Ekdromi.gr θεωρείται το πιο επιτυχημένο τουριστικό website που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με 870.000 μέλη και 470.000 φίλους στα Social Media με πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεύσεις στο χώρο των online τουριστικών υπηρεσιών και του digital marketing και με ένα σημαντικότατο portfolio ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο. 

To Ekdromi.gr εγκαινίασε μια νέα ενότητα που αφορά αποκλειστικά Luxury Hotels με ειδικό εικαστικό σχεδιασμό ώστε να αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού ξενοδοχειακού προϊόντος. Η ενότητα αυτή έχει αυτόνομη λειτουργία σε επίπεδο προβολής -προώθησης , με ειδικό marketing budget και με σαφή στόχευση σε high spenders πελάτες οι οποίοι απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας. 

Τα αποτελέσματα του Ekdromi.gr παραμένουν εντυπωσιακά, αφού έχει καταφέρει να χτίσει μια αφοσιωμένη κοινότητα που το ακολουθεί εδραιώνοντάς το ως ένα σημαντικό παράγοντα της τουριστικής αγοράς που προσφέρει ποιοτικές διακοπές και ενισχύει τον εσωτερικό τουρισμό και την τουριστική επιχειρηματική κοινότητα.  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο