Τα νέα των μελών μας

Εkdromi.gr: Πολυάριθμες βραβεύσεις για το Εkdromi.gr και στα φετινά Tourism Awards 2019!

undefined

 

To Ekdromi.gr διακρίθηκε με 3 Βραβεία στη κατηγορία Digital Tourism! Online Presense (Gold Βραβείο), Last-Minute & deal site sales (Gold Βραβείο) και Social Media Presence (Bronze Βραβείο)!

Τα βραβεία Tourism Awards διοργανώνονται από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του Ξ.Ε.Ε. 

Ο κύριος Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr, στην ομιλία του κατά την έναρξη της τελετής, εξήρε τη συμβολή των βραβείων όπου αναδείχθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του ελληνικού τουρισμού.

undefined

Aναφέρθηκε στην επιτυχημένη πολυετή πορεία του Εkdromi.gr το οποίο σημείωσε χρονιά ρεκόρ στη κερδοφορία του, με 870.000 μέλη και πάνω από 466.000 φίλους στο Facebook. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις επιτυχημένες στρατηγικές συνεργασίες του Ekdromi.gr, με τoυς Τραπεζικούς Ομίλους της Alpha bank και Eurobank και τον Όμιλο του ΟΤΕ που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του. Δεν παρέλειψε να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο των συνεργατών Ξενοδόχων και εταιριών management που εμπιστεύονται το Ekdromi.gr το οποίο με τη σειρά του τους στηρίζει με πωλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους, επιτυγχάνοντας σημαντικές πωλήσεις και στην low και στην mid season, πληρώνοντας πάντα άμεσα και προσφέροντας μια μεγάλη δωρεάν διαφημιστική προβολή στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ενισχύοντας το brand awareness τους και ισχυροποιώντας την παρουσία τους στην εγχώρια αγορά. 

undefined

Ο κύριος Δημόπουλος, αναφέρθηκε στα σχέδια του Ekdromi.gr, για τη νέα χρονιά με πρωτοποριακές προτάσεις και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες τις οποίες θα λανσάρει η εταιρία μετά το Πάσχα. Επίσης αναφέρθηκε σε μια νέα ενότητα που εγκαινιάζει το Ekdromi.gr και αφορά αποκλειστικά Luxury Hotels με ειδικό εικαστικό σχεδιασμό ώστε να αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού προϊόντος, το οποίο θα έχει αυτόνομη λειτουργία σε επίπεδο προβολής – προώθησης, με ειδικό marketing budget και με σαφή στόχευση σε highspenders πελάτες οι οποίοι θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

Kλείνοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «από την πλευρά του το Ekdromi.gr, είναι δίπλα σας, είναι δίπλα σε κάθε ένα ξενοδόχο και επιχειρηματία που επιθυμεί να αυξήσει τις πωλήσεις του και την προβολή του και ταυτόχρονα να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες και στα μέλη μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο