Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Νέες Βραβεύσεις για το Ekdromi.gr!

 

undefined

 

To Ekdromi.gr διακρίθηκε με GOLD Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Marketing & Social Media Provider και με 3 Silver Βραβεία στις κατηγορίες Best Digital Advertising & Performance Campaign, Best Internet Sales Channel και Best Greek Hotel Marketing Strategy! 

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards 2020 διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethos EVENΤS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

undefined

Το Ekdromi.gr θεωρείται το πιο επιτυχημένο κλαδικό site προτάσεων διαμονής που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά. Το περιεχόμενο των παρεχόμενων προτάσεων διαμονής αφορά αποκλειστικά κρατήσεις πακέτων διαμονής από ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα. 

Η μεγάλη του επιτυχία οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες όπως:

• συνεχής και συνεπής στρατηγική επικοινωνίας και προβολής

• έλεγχος της ποιότητας των παρεχόμενων πακέτων

• εξαιρετικές σχέσεις με τους τουριστικούς επιχειρηματίες 

• ενδελεχές after sales service

Τα αποτελέσματα του project είναι εντυπωσιακά και αποτυπώνουν την επιτυχή του πορεία: 870.000 εγγεγραμμένα μέλη, 482.000 φίλοι στο Facebook (από τα μεγαλύτερα branded fan pages στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κλάδου), 44.500 Followers (Instagram). 

Πάνω από 300 παρεχόμενες προσφορές κατά μ.ο. Μεγάλος αριθμός συνεργαζόμενων επιχειρήσεων (πάνω από 1.000 ξενοδοχεία στη διάρκεια του έτους). Το Ekdromi.gr έδωσε στην τουριστική επιχειρηματική κοινότητα μια πολύτιμη ανάσα αυξάνοντας την εποχικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πληρώνοντας άμεσα και τοις μετρητοίς για τις κρατήσεις που επιτυγχάνονται, εκμηδενίζοντας την επισφάλεια και ενισχύοντας τη ρευστότητα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και tour operators. Το Ekdromi.gr αναλαμβάνει μόνο του τo κόστος επικοινωνίας της εκάστοτε προσφοράς, με αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών πωλήσεων στις επιχειρήσεις όχι μόνον κατά τη διάρκεια της high season αλλά και σε περιόδους low και off season. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα μωσαϊκό ενός άκρως επιτυχημένου project, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια πλήρως αναπτυγμένη επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά όχι μόνο σε ποσοτικό επίπεδο αλλά και σε ποιοτικό. Το Ekdromi.gr έχει εδραιωθεί ως ένας σημαντικός παίκτης της τουριστικής αγοράς ενισχύοντας σαφέστατα τον εσωτερικό τουρισμό και την τουριστική επιχειρηματική κοινότητα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο