Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Μια ακόμα τιμητική βράβευση απέσπασε το Ekdromi.gr από τον HATTA!

undefined

 

To Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, βραβεύτηκε στην κατηγορία Online Πωλήσεις & Ευχρηστία Ιστοσελίδας από τον ΗΑΤΤΑ, ο οποίος βράβευσε τα τουριστικά γραφεία με την καλύτερη έντυπη και ψηφιακή παρουσία στην Ελλάδα.

Ο 28ος Διαγωνισμός Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων των μελών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 27/03/2019, στο Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

 undefined

Η κριτική επιτροπή του ΗΑΤΤΑ αξιολόγησε τους συμμετέχοντες βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως η αισθητική, η τεχνική αρτιότητα και η ελκυστικότητα στην παρουσίαση ταξιδιωτικών προγραμμάτων, και στη συνέχεια αναδείχθηκαν οι νικητές. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο