Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Μια ακόμα δυνατή ενέργεια από το Ekdromi.gr και την Eurobank €πιστροφή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

undefined

 

Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, προέβη σε μια ακόμα κοινή προωθητική ενέργεια με τον Τραπεζικό Όμιλο της Eurobank και το πρόγραμμα €πιστροφή. Οι ενέργειες προβολής πραγματοποιήθηκαν από τις 13/06 εως και τις 28/06/2019, προς όφελος των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων του Ekdromi.gr και των κατόχων χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. 

Κοινός στόχος της ενέργειας ήταν η προώθηση και η ανταγωνιστική τοποθέτηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος για το ελληνικό κοινό μεσώ των μεγάλων διαφημιστικών προβολών.

Οι κάτοχοι καρτών της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή και πραγματοποίησαν τις αγορές τους από το δίκτυο των επιλεγμένων ξενοδοχείων του Ekdromi.gr, επωφελήθηκαν των σημαντικών προνομίων που παρασχέθηκαν και έλαβαν και 10%  €πιστροφή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο