Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Κοινή πρωτοβουλία στρατηγικής συνεργασίας για το Ekdromi.gr και την COSMOTE

undefined

 

Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, εγκαινίασε τη στρατηγική του συνεργασία με την COSMOTE, την κορυφαία εταιρία κινητών τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Κοινός στόχος των προωθητικών ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν από τις 13 Απριλίου εως και τις 30 Απριλίου ήταν να επωφεληθούν οι συνδρομητές της COSMOTE από τα ειδικά προνόμια και τις εκπτώσεις που τους παρασχέθηκαν επιλέγοντας μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα Ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για τις διακοπές τους, χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

Πραγματοποιήθηκαν τόσο above the line ενέργειες, όσο και direct ενέργειες (αποστολή sms μηνυμάτων και newsletters). Επίσης δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο video από την COSMOTE το οποίο παρουσιάστηκε στα Facebook page του Ekdromi.gr (444.793 Fans) και της COSMOTE (521.565 Fans). Συμμετείχαν ξενοδοχεία σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα τα οποία έλαβαν μια πολύ μεγάλη προβολή, αλλά και έναν σημαντικό αριθμό κρατήσεων ενισχύοντας τις πωλήσεις τους στην low season.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο