Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Ένας από τους «θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού

 undefined

 

Μια ακόμη διάκριση για τη θετική συμβολή στον τουρισμό και για το συνολικό έργο στην ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα. 

To Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, απέσπασε τη διάκριση «Treasures of Greek Tourism 2018», που το καθιστά ανάμεσα στους «Θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού. Ξεχώρισε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και φορείς στον τομέα του τουρισμού, τόσο για το έργο και τη συνεισφορά του στον ελληνικό τουρισμό, όσο και τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας.   

undefined

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό τουρισμό. Το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, «Treasures of Greek Tourism 2018», αποτελεί σημαντικό θεσμό για τον τουριστικό κλάδο και διοργανώνεται από τη NewTimes Publishing υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο