Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Ένας από τους «θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού

 undefined

 

Μια ακόμη διάκριση για τη θετική συμβολή στον τουρισμό και για το συνολικό έργο στην ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα. 

To Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, απέσπασε τη διάκριση «Treasures of Greek Tourism 2018», που το καθιστά ανάμεσα στους «Θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού. Ξεχώρισε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και φορείς στον τομέα του τουρισμού, τόσο για το έργο και τη συνεισφορά του στον ελληνικό τουρισμό, όσο και τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας.   

undefined

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό τουρισμό. Το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, «Treasures of Greek Tourism 2018», αποτελεί σημαντικό θεσμό για τον τουριστικό κλάδο και διοργανώνεται από τη NewTimes Publishing υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.