Τα νέα των μελών μας

Ekdromi.gr: Ένας από τους «θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού 2019

 undefined

To Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα, απέσπασε και φέτος τη διάκριση «Treasures of Greek Tourism 2019», καθώς ξεχώρισε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και φορείς στον τομέα του τουρισμού. 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο εμβληματικό ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens, όπου παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, «Treasures of Greek Tourism 2019», αποτελεί σημαντικό θεσμό για τον τουριστικό κλάδο και διοργανώνεται από τη New Times Publishing υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ,  του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο