Τα νέα των μελών μας

Εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Vernicos Yachts και την κοπή της πίτας 2011

 

Μέσα σε ένα εορταστικό και επετειακό κλίμα η VERNICOS YACHTS έκοψε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 -τηρώντας το έθιμο- την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, ενώ ταυτόχρονα γιόρτασε τα 35 χρόνια της.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με παρόντες τους εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, φίλους του θαλάσσιου τουρισμού, εκπροσώπους του τουριστικού και ναυτιλιακού κόσμου, καθώς και της Πολιτείας.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Α. Βερνίκος, έκανε μία σύντομη αναφορά στην 35ή ιστορία της, καθώς και στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.  Επεσήμανε ότι, παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οποία ζούμε, έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, ιδιαίτερα όσοι ασχολούμαστε με τη θάλασσα, που ξέρουμε από φουρτούνες.  Στη συνέχεια τόνισε ότι ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας είναι ο θαλάσσιος τουρισμός και πρέπει ν’ αποτελεί στόχο η Ελλάδα να γίνει παγκόσμιο κέντρο του γιώτινγκ.  Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι καλή χρονιά για τις ναυλώσεις των ιστιοπλοϊκών σκαφών και ότι θα καταβάλει προσπάθειες να γίνει η ιστιοπλοΐα «μόδα», γιατί η χώρα μας έχει μοναδικές προϋποθέσεις γι’ αυτό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Yπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης, οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Ολγα Κεφαλογιάννη και Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Γεώργιος Ανωμερίτης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Βλάχος, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αθηνά Δρέττα, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κ. Γεώργιος Γράτσος, ο τ.Δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Μπέης μετά της συζύγου του τ.Υπερνομάρχη Αττικής κ. Ντίνα Μπέη, ο Πρόεδρος του «Ελληνικού Νηογνώμονα» και Επίτιμος Αρχηγός του Ναυτικού Ναύαρχος κ. Νίκος Παππάς, καθώς και ο Πρόεδρος της «Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού» κ. Αντώνης Στελλιάτος.

 

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο