Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Τα νέα γραφεία της EKA Hellas στο Μαρούσι

 

undefined

 

Ανοίγουμε την πόρτα των καινούργιων μας γραφείων στο Μαρούσι και σας ξεναγούμε σε ένα Showroom γεμάτο ζωή, όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ μας, καθώς εκεί εργάζονται άτομα της ομάδας μας.

Οι σχεδιάστριές μας, θέλησαν να δώσουν μια βιομηχανική προσέγγιση στην open plan διάταξη του χώρου αλλά και στο design. Η εκτεθειμένη οροφή, οι αεραγωγοί και η χρήση μεταλλικών στοιχείων, μπλέκονται με την homey αισθητική, τους χαμηλούς επιδαπέδιους φωτισμούς, τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα μοντέρνα lounge καθίσματα και το WorkCafé μας, όπου εκεί μπορείς να ακούσεις τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, με ένα ποτήρι καφέ στο χέρι. 

undefinedundefined

Agility και flexibility

Δύο λέξεις που ακούμε συχνά κατά τον σχεδιασμό νέων γραφείων και ο καινούργιος μας χώρος τις υποστηρίζει με ποικίλους τρόπους.   

To ψηλό εκτεθειμένο ταβάνι, έρχονται να πλαισιώσουν τα ηχοαπορροφητικά της εταιρείας Impact acoustic και τα Acoustic Lightings της εταιρείας Mute. Τα διαχωριστικά acoustic panels, συμβάλουν στη μείωση των θορύβων και της αντήχησης και τα πλακίδια μοκέτας σε συνδυασμό με το βινυλικό δάπεδο της  εταιρείας Interface, συμβάλουν με τη σειρά τους στην ηχοαπορρόφηση, ενώ παράλληλα δίνουν στο περιβάλλον ένα σχεδιαστικά φίνο αποτέλεσμα. 

undefined

Είμαστε χαρούμενοι που δημιουργήσαμε ένα homey, λειτουργικό και εργονομικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. 

Δεν θέλουμε να μείνουμε όμως μέχρι εκεί. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο Showroom μας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα μάθετε αρκετά πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε σχετικά με τους νέους υβριδικούς χώρους εργασίας, τι επιτάσσει η νέα μετά-covidεποχή και τι κάνει τις ομάδες πιο χαρούμενες και συνεπώς πιο παραγωγικές.

Ο νέος μας χώρος, βρίσκεται στο 2ο όροφο του ίδιου κτηρίου που φιλοξενεί και την έκθεσή μας στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 1.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο