Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Νέο Office Project για την EKA Hellas

 

undefined

 

Τα νέα γραφεία της ACCEPTED σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εκείνους που θα ήθελαν να δημιουργήσουν uptodate γραφειακούς χώρους, ακολουθώντας όλα τα πρότυπα εργονομίας, υβριδικού μοντέλου εργασίας και λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων του σήμερα.  

Συμμετείχαμε σε ένα Office Project που το όραμα της ίδιας της εταιρείας συμβαδίζει με την κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας και αυτό φυσικά συνέβαλε θετικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτός ο υπέροχος και φιλόξενος εργασιακός χώρος. Πολύ μεγάλη σημασία επίσης δόθηκε στην ακουστική του χώρου, με ηχοαπορροφητικά οροφής, κρεμαστά ηχοαπορροφητικά πάνελ και “τηλεφωνικούς θαλάμους” σχεδιασμένους για συγκέντρωση ή γρήγορα προσωπικά ή επαγγελματικά τηλεφωνήματα.  

Η εταιρεία ACCEPTED Informatics εστίασε στη λεπτομέρεια. Τόσο στην εργονομία, όσο και στην αισθητική. Και επειδή μία εικόνα 1000 λέξεις, αφήνουμε τις εικόνες να μιλήσουν. Δείτε περισσότερα εδώ. 

undefined

Οι συλλογές που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το project, είναι οι εξής: 

Bolia Beaver High Stool | Steelcase Flex Mobile High Table | Steelcase Flex Mobile Team Cart | Steelcase | Flex Power Hanger | Impact Acoustic Hanging Division | Impact Acoustic Ceilings | Mattiazzi Zampa bar stool | Silen Single Chatbox Booths 

Η εταιρεία EKA Hellas SA είναι μέλος του ομίλου EKA Group και ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, η οποία προσφέρει παγκοσμίως γνωστά προϊόντα στους τομείς επίπλων και δαπέδων επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα κ.α. 

undefined

Η ΕΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά διαρρύθμισης εργονομικών επαγγελματικών χώρων μέσα από την εφαρμογή τεχνογνωσίας και εμπειρίας των εταιρειών Steelcase (Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικών χώρων) και Interface, (LVT & πλακίδια μοκέτας), τις οποίες αποκλειστικά αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. 

Η EΚΑ Hellas, εκτός από μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών Office & Hospitality Solutions για την βέλτιστη λειτουργία των γραφειακών χώρων και αιθουσών συνεδριάσεων, διαθέτει προϊόντα υψηλών ηχοαπορροφητικών ιδιοτήτων για την οροφή και τα τοιχώματα, που επιτρέπουν τη μείωση της αντήχησης, καθώς και τη μείωση ή την εξάλειψη του echo effect, επίσης διαθέτει έπιπλα εξωτερικού χώρου της εταιρείας EXTREMIS από το Βέλγιο, πολύ γνωστή για το Design και την ποιότητά της. 

undefined

Ανακαλύψτε περισσότερα Office & Hospitality Solutions από την EΚΑ Hellas, εδώ 

EKA Hellas Company Profile  & Video presentation 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΕΚΑ HELLASSA  στο 2112120820 ή μέσω email στο info@ekahellas.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο