Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Νέα συνεργασία για την EKA Hellas με την εταιρεία επίπλων εξωτερικού χώρου Extremis

undefined

 

Η συνεργασία της EKA Hellas με την εταιρεία επίπλων εξωτερικού χώρου EXTREMIS από το Βέλγιο, μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν τη φύση ενώ παραμένουν ασφαλείς.

Καθώς θα επιστρέφουμε στο γραφείο, μετά το πέρας της πανδημίας όπου η κανονικότητα θα έχει επαναπροσδιοριστεί, ο σχεδιασμός των γραφειακών χώρων θα αλλάξει αλλά η ανθρώπινη φύση θα παραμείνει η ίδια. Θα αναζητήσουμε νέους καλύτερους τρόπους για να είμαστε μαζί, διατηρώντας τις αποστάσεις και μετά την κορωνοϊό εποχή.

undefined

Μέρος του νέου γραφείου θα επεκταθεί και στον εξωτερικό χώρο, έξω από τους τέσσερις τοίχους του κτιρίου. Με έναν υπαίθριο χώρο εργασίας, προσφέρεται μια υγιής και φυσική επέκταση στο παραδοσιακό γραφείο, ενώ παράλληλα αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα για έναν οργανισμό ή μία εταιρεία. 

undefined

Κάπου εδώ έρχεται η Extremis, που πριν δημιουργήσει ένα νέο σχέδιο επίπλου εξωτερικού χώρου, παρατηρεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και αποτυπώνει αυτή τη συμπεριφορά, σε ένα νέο σχέδιο. 

undefined

H EKA Hellas είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και 2020 Platinum Partner της Steelcase για την Ελλάδα. Επικοινωνήστε με την ΕΚΑ Ελλάς ΑΕ / EKA Hellas SA στο 2112120820 ή στείλετε e-mail στο info@ekahellas.com | www.ekahellas.com

Ανακαλύψτε περισσότερα Outdoor Solutions, εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο