Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Η EKA Hellas, φιλοξένησε στους χώρους της στο Μαρούσι, τa φετινά Best Workplace Awards

undefined 

 

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας για τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του εργασιακού χώρου και τη σημασία αυτού στα θετικά αποτελέσματα και επιτυχίες των εταιρειών, υποστηρίζουμε για άλλη μια χρονιά το θεσμό Best Workplace Awards.

H τελετή βράβευσης των εταιρειών, με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα για το 2021 στην Ελλάδα, διεξήχθη στα νέα γραφεία μας στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, στον κήπο της έκθεσής μας με σκοπό να προτρέπει τον άνθρωπο να κινηθεί και να νιώθει την ελευθερία και την ευελιξία να εργαστεί σε μια ποικιλία διαφορετικών σταθμών.  

Με αρχή μας το εργασιακό wellbeing, προτεραιότητα τον άνθρωπο και σύμφωνα με τις οδηγίες της Steelcase, συμβαδίζουμε με τις ανάγκες και τις εξελίξεις της Post-Covid εποχής.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τις εταιρείες που βραβεύτηκαν αλλά και όλες αυτές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Είναι χαρά μας να βλέπουμε εταιρείες και ανθρώπους του ανθρωπίνου δυναμικού να έχουν στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τιμή μας που συμμετείχαμε με τη χορηγία μας για ακόμα μία χρονιά. Η EKA Hellas είναι πάντα δίπλα σε αυτό το θεσμό για να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται προς αυτή την κατεύθυνση.      

Δείτε το event, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=AibD69mT1Kk 

Η EKA Hellas αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τη Steelcase στην Ελλάδα και την Κύπρο, η οποία είναι αναγνωρισμένη από πολλούς ως κορυφαία εταιρεία επίπλων γραφείου στον κόσμο. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο