Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: H EKA Hellas ανέλαβε να εξοπλίσει με έπιπλα και καθίσματα της Steelcase τα γραφεία της Leaseplan

 

undefined

 

H EKA Hellas, ανέλαβε να εξοπλίσει με έπιπλα και καθίσματα της Steelcase τα γραφεία της Leaseplan στο Μαρούσι. Τα προϊόντα που επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν σε αυτό το έργο είναι τα εξής: Implicit Cabinets, Qivi meeting Chairs , FrameFour Desk , Reply, Leap και Please Task Chairs. 

undefined

Η EKA Hellas, κατέχει τον τίτλο του 2020 Platinum Partner της Steelcase, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εργονομικών επίπλων γραφείου στον κόσμο, και διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία σχετικά με τις καινοτομίες στον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων.

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΚΑ ΕΛΛΑΣ, Platinum Partner της Steelcase για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Επισκεφθείτε το site της EKA Hellas στο www.ekahellas.com και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα Projects αλλά και για τα προϊόντα που διαθέτει.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο