Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Color your space

undefined

 

Η Interface για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με την νέα της συλλογή  ‘’Studio Set’’ που έρχεται και χρωματίζει το βινυλικό δάπεδο σε όψη ξύλου, δίνοντας έτσι μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρική διάθεση στο χώρο.                    

 undefined  undefined        

undefined

Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς έχοντας πάντα την επιλογή εναλλαγής βινυλικού δαπέδου και μοκέτας χωρίς τη χρήση κάλυπρου/προφίλ αλουμινίου. Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση πάντα με το σύστημα Tac-Tiles της Interface ώστε να αποφεύγεται η χρήση κόλλας καθιστώντας την τοποθέτηση άμεση, γρήγορη και οικολογική. 

undefined

Μια ακόμα συλλογή με το όνομα ‘’Boundary Metallics” εμπνευσμένη από βιομηχανικά υλικά και έχοντας οργανικά μοτίβά, δίνει στο βινυλικό δάπεδο την όψη λαμαρίνας, πατίνας ή τσιμεντοκονίας.  

undefined   undefined

Όλες τις συλλογές της Interface θα τις βρείτε στο Showroom μας, Κηφισίας 1 Μαρούσι, όπου είμαστε στη διάθεση σας για να δημιουργήσουμε τον καλύτερο συνδυασμό για τον χώρο σας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο