Τα νέα των μελών μας

EKA Hellas: Biophilic Design – Key to Successful Designs in Hospitality

undefined

 

Έχοντας την τιμή να αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την εταιρία Interface στην Ελλάδα και μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης που προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα έρευνάς σχετικής με το πόσο και πως επηρεάζει ο βίο-φιλικός σχεδιασμός (Biophilic Design) την αγορά των ξενοδοχείων.

Η Interface, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλακιδίων μοκέτας στον κόσμο, πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την καινοτομία, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι μοκέτες της Interface κατασκευάζονται τόσο σε τετράγωνα (500x500mm) αλλά και ορθογώνια πλακίδια (1000x250mm) τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να προσφέρουν αναβαθμισμένο αισθητικά αποτέλεσμα.

undefined

Ο βιοφιλικός σχεδιασμός χρησιμοποιεί αυτές τις ιδέες ως αρχές για να δημιουργήσει μια προσέγγιση που βασίζεται στον άνθρωπο και η οποία, όταν εφαρμόζεται, βελτιώνει πολλούς από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε σήμερα, με πολλά οφέλη για την υγεία και την ευημερία μας. 

Η Interface σε συνεργασία με πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο διεξήγαγε έρευνες για το πως ο βιοφιλικός σχεδιασμός μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στον κλάδο της φιλοξενίας. Ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα της μελέτης, κάτω από τον γενικό τίτλο: Human Spaces , η Interface δημιούργησε προϊόντα τα οποία στηρίζουν τους βίο-φιλικούς χώρους, χρησιμοποιώντας φυσική προσέγγιση, όπως εναλλαγή χρωμάτων και υφών.

 undefined

Βιοφιλικές στρατηγικές σχεδιασμού χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, για την ενίσχυση των εμπειριών των επισκεπτών. Το φυσικό φως, η βλάστηση, οι ζωντανοί τοίχοι, οι φυσικές υφές και τα υλικά, έχουν πάντα θετικό αντίκτυπο. Έτσι δημιουργείτε μια πιο ισχυρή και αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες. Αποδείχθηκε ακόμη ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν πιο παραγωγικό και πιο ευτυχισμένο, μεταδίδοντας έτσι την ευεξία αυτή και στους πελάτες. 

Ευελπιστούμε ότι θα βρείτε τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας που εσωκλείουμε πολύ ενδιαφέροντα ενώ παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες ή ενημέρωση θα θέλατε. Τις μοκέτες της Interface που υποστηρίζουν την βιο-φιλία μπορείτε να τις δείτε στην έκθεση μας στο Μαρούσι, Κηφισιάς 1 όπου θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχθούμε για μία λεπτομερέστερη παρουσίαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο