Τα νέα των μελών μας

EKA GROUP: Ανακαίνιση του ξενοδοχείου ”Melia” στο κέντρο της Αθήνας

undefined

 

Το cityhotel Melia που δεσπόζει στο κέντρο της Αθήνας ανανεώθηκε και αποπνέει πλέον έναν αέρα μοντέρνου και εκλεπτυσμένου ξενοδοχείου με στοιχεία που παραπέμπουν στη φύση παρόλο που η τοποθεσία του δεν συνάδει με το «βιοφιλικό» χαρακτήρα που έχει αποκτήσει.

undefined

Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης από την EKA Hellas, ενός από τα πιο αξιόλογα και ευρείας φήμης cityhotels στην Αθήνα, περιλάμβανε την τοποθέτηση μοκέτας από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία στα πλακίδια μοκέτας και βινυλικού, την Interface.

undefined

 

Η bestseller συλλογή της Interface, Composure, που επιλέχθηκε για την ανακαίνιση ορόφων του ξενοδοχείου παρέχει πολλά πλεονεκτήματα και από αισθητικής αλλά και από πρακτικής απόψεως. Πέραν της ευκολίας στην τοποθέτηση, το βασικότερο πρακτικό ζήτημα που επιλύεται με την “random”(τυχαία) τοποθέτηση των πλακιδίων μοκέτας είναι η δυνατότητα της επιτόπου αντικατάστασης σε περιπτώσεις που κάποιο σημείο έχει λερωθεί. Δεν χρειάζεται να απομονωθεί ολόκληρο δωμάτιο και να πραγματοποιηθούν χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες διαδικασίες προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά. Επιπλέον, υπάρχει σημαντική μείωση στη φύρα σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο υλικό. Η μοκέτα, αδίκως παρεξηγημένη, φιλτράρει τον αέρα και προσφέρει μια καθαρή ατμόσφαιρα, μια αύρα δροσιάς και άνεση προσφέροντας ένα δάπεδο μαλακό που παραπέμπει συνειρμικά στο φυσικό περιβάλλον.

undefined

Τέλος, οι εμπειρίες των πελάτων που μένουν σε ένα τέτοιο χώρο μαρτυρούν την απόλαυση που προσκομίζουν κατά τη διαμονή τους. Η ευχάριστη αυτή αίσθηση του ευ ζην δημιουργεί την επιθυμία να επανέλθουν στο χώρο αλλά και να ασκήσουν θετικές κριτικές συστήνοντας το και σε άλλους. Αυτό είναι ο απώτερος στόχος μίας επιχείρησης, οι ικανοποιημένοι πελάτες και η θετική διαφήμιση κάτι που επιτυγχάνεται με τα πλακίδια μοκέτας της Interface στο Ξενοδοχείο Melia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο