Τα νέα των μελών μας

EFG GROUP: Ειδική Προσφορά Προαξιολόγηση & Κατάταξης Τουριστικών Μονάδων

undefined

 

Η ομάδα της Energy Financial Group με αφορμή την ένταξη της στο σύνολο των Mελών του ΣΕΤΕ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια Προσφορά για τα Μέλη που αφορά στην Παροχή Ολοκληρωμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μηχανικού για την Προαξιολόγηση και Κατάταξη (Απόδοση Αστεριών και Κλειδιών) στην Βέλτιστη Δυνατή Κατηγορία των  Τουριστικών Μονάδων των Μελών ΣΕΤΕ με Οριζόντια Έκπτωση 20%.

Η Energy Financial Group είναι πεπεισμένη ότι η εξειδίκευσή της στις προσφερόμενες Υπηρεσίες της, οι οποίες και περιγράφονται στο παρόν, καθώς και η μακροχρόνια Εμπειρία της, θα εξασφαλίσουν την Επιτυχή Ολοκλήρωση των Έργων σας βάσει των Ποιοτικών τους Προδιαγραφών και Αναγκών.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μας θεωρήσετε έναν μακροχρόνιο Συνεργάτη και θα μας επιτρέψετε να ξεκινήσουμε μια αμοιβαίως επωφελή Συνεργασία, με σκοπό να παρέχουμε τις βέλτιστες Υπηρεσίες μας.

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας στο τηλέφωνο 210-3822218 ή μέσω email στο info@energygroup.gr αναφέροντας ότι επικοινωνείτε ως ενεργό Μέλος του ΣΕΤΕ και ενδιαφέρεστε για την παρούσα Προσφορά.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο