Τα νέα των μελών μας

Edision: Το επαγγελματικό τηλεοπτικό σύστημα edi-hotel τώρα έτοιμο και με βαλκανικά δορυφορικά κανάλια!

 

 

Η EDISION εμπλουτίζει τις επιλογές σας στα ολοκληρωμένα επαγγελματικά ξενοδοχειακά πακέτα EDI-HOTEL, με νέες μονάδες EDI-HOTEL BALKAN, οι οποίες περιέχουν έτοιμα προγραμματισμένα δορυφορικά κανάλια από τις Βαλκανικές χώρες, για ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες έχουν φιλοξενούμενους από αυτές τις χώρες ή επιθυμούν να εμπλουτίσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο το οποίο προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, τα 4 νέα modular headend EDI-HOTEL BALKAN, πλήρως συναρμολογημένα και με προγραμματισμένα τα κανάλια εντός τους, σας προσφέρουν από 13 έως και 47 Βαλκανικά δορυφορικά κανάλια. Το δορυφορικό σήμα μετατρέπεται σε επίγειο ψηφιακό (όπως της ΕΡΤ και της Digea) και ενσωματώνεται απλά και απροβλημάτιστα στην υπάρχουσα εγκατάσταση Επίγειου ψηφιακού σήματος του ξενοδοχείου, και προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα και κρυστάλλινο ήχο στις MPEG4 TV του ξενοδοχείου.

undefined

H επιλογή των EDI-HOTEL BALKAN, δίνει επιπλέον υπεραξία στις υπηρεσίες κάθε μονάδας φιλοξενίας, η οποία απευθύνει τις υπηρεσίες της σε πελάτες από Βαλκανικές χώρες. Το αποτέλεσμα είναι 100% επαγγελματικό, χωρίς καμία επέμβαση στα δωμάτια αλλά και χωρίς προσθήκη/αλλαγή τηλεχειριστηρίου.

Τα ξενοδοχειακά Επαγγελματικά Τηλεοπτικά Συστήματα EDI-HOTEL, σε συνδυασμό με περιφερειακά τηλεοπτικά υλικά EDISION και TELEVES, είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου συνεργατών της EDISION.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο