Τα νέα των μελών μας

Edision Hellas: Επαγγελματικά ξενοδοχειακά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL SD και EDI-HOTEL HD

undefinedundefined

 

 

Τα πρωτοποριακά επαγγελματικά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL SD και EDI-HOTEL HD, άμεσα διαθέσιμα από την EDISION, είναι modular headend μονάδες της επαγγελματικής σειράς τηλεοπτικών συστημάτων Τ.0Χ της TELEVES. Διατίθενται συναρμολογημένα και ρυθμισμένα, μέσα σε κυτίο της ίδιας σειράς, με ενεργό εξαερισμό και κλείδωμα, ενώ περιέχουν έτοιμα, προγραμματισμένα πακέτα των πιο δημοφιλών δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών (SD, HIGH DEFINIΤΙΟΝ και ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ), τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε αίτημα τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου. 

Τα τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL SD και EDI-HOTEL HD αποτελούνται από κωδικούς προϊόντων εξολοκλήρου κατασκευασμένους από τον διεθνούς φήμης Όμιλο TELEVES, ο οποίος εξειδικεύεται σε high-end εφαρμογές λήψης-επεξεργασίας και διανομής τηλεοπτικών σημάτων, οι οποίες προορίζονται για την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών projects σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και φημισμένα resorts παγκοσμίως. 

Τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν τα τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL στον τεχνικό και στην ξενοδοχειακή επιχείρηση την οποία αυτός υποστηρίζει, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα στις ποιοτικές υποδομές παροχής υπηρεσίας προς τους φιλοξενούμενους, με 100% επαγγελματική εφαρμογή και απόδοση, σε αναλογικά απίστευτα χαμηλή τιμή! 

Επιπλέον, είναι πλήρως συμβατά με απλές MPEG4 TV και με MPEG4 HOTEL TV συσκευές, δεν χρειάζονται επιπλέον τηλεχειριστήριο από αυτό που ήδη χρησιμοποιείται για την MPEG4 τηλεόραση και δεν απαιτούν καμία τεχνική επέμβαση, προσθήκη συσκευών ή εκτέλεση εργασίας, στα δωμάτια και στα σημεία των MPEG4 τηλεοράσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην EDISION, στο τηλέφωνο 2392066070, εσωτερικό «1» .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο