Τα νέα των μελών μας

Edision: H EDISION στην HOTELIA 2019, με τα 100% επαγγελματικά ξενοδοχειακά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL SD και EDI-HOTEL HD

undefined

 

Η EDISION συμμετείχε ώς εκθέτης στην επιτυχημένη κλαδική έκθεση HOTELIA 2019, παρουσιάζοντας στους πολλούς επισκέπτες του τριημέρου, τα πρωτοποριακά επαγγελματικά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL SD και EDI-HOTEL HD. 

Τα EDI-HOTEL είναι modular headend μονάδες της επαγγελματικής σειράς τηλεοπτικών συστημάτων Τ.0Χ της TELEVES. Διατίθενται συναρμολογημένα και ρυθμισμένα, μέσα σε κυτίο της ίδιας σειράς, με ενεργό εξαερισμό και κλείδωμα, ενώ περιέχουν έτοιμα, προγραμματισμένα πακέτα των πιο δημοφιλών δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών (SD, HIGH DEFINIΤΙΟΝ και ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ), τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε αίτημα τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου. 

undefined

Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας αλλά και οι τεχνικοί οι οποίοι επισκέφθηκαν το stand της EDISION στην HOTELIA 2019, ενημερώθηκαν για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν τα επαγγελματικά τηλεοπτικά πακέτα EDI-HOTEL στην ξενοδοχειακή επιχείρηση, καθώς καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα στις ποιοτικές υποδομές παροχής υπηρεσίας προς τους φιλοξενούμενους, με 100% επαγγελματική εφαρμογή και απόδοση, σε αναλογικά απίστευτα χαμηλή τιμή! 

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα για την κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση (ανεξαρτήτως μεγέθους), οι ενδιαφερόμενοι για το EDIHOTEL ενημερώθηκαν και για την πλήρη υποστήριξη την οποία μπορεί να παρέχει η EDISION στον τεχνικό υπεύθυνο του κάθε ξενοδοχείου, με σκοπό την εξαιρετικά ολοκληρωμένη και σταθερή λειτουργία του τηλεοπτικού συστήματος και την ιδανική απόδοση της επένδυσης του κάθε ξενοδόχου. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την EDISION, στο τηλέφωνο 23920 66070, εσωτερικό «1» .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο