Τα νέα των μελών μας

Edision: Επιλογή του ξενοδοχειακού επαγγελματικού τηλεοπτικού συστήματος Edia – Hotel

undefined

 

Το επαγγελματικό δορυφορικό τηλεοπτικό σύστημα EDI-HOTEL, το οποίο αποτελείται εξ ολοκλήρου από υλικά και συστήματα του Ομίλου TELEVES, είναι διαθέσιμο για το ξενοδοχείο σας, με έτοιμα, προ-προγραμματισμένα SD ή/και HD δορυφορικά κανάλια. To EDIHOTEL SD αποτελείται από 4 διαφορετικά «πακέτα» με  13 έως και 46 έτοιμα, προ-προγραμματισμένα SD δορυφορικά κανάλια και τo EDIHOTEL HD αποτελείται από 7+7 έως και 23+7 High Definition δορυφορικά κανάλια.   

Προσφέρει στην μονάδα φιλοξενίας την δυνατότητα να παρέχει στους φιλοξενούμενους της 100% επαγγελματικό αποτέλεσμα θέασης δορυφορικών καναλιών στις τηλεοράσεις, χωρίς καμία επέμβαση στα δωμάτια αλλά και χωρίς προσθήκη/αλλαγή τηλεχειριστηρίου, εξασφαλίζοντας άψογη εικόνα και ήχο.

undefined

Με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και κορυφαίων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, ένα από τα ξενοδοχεία τα οποία επέλεξαν το EDI-HOTEL για την εξέλιξη και επαγγελματική αναβάθμιση των τηλεοπτικών υπηρεσιών τους προς τους φιλοξενούμενους, είναι και το OASIS HOTEL APPARTMENTS, στην Γλυφάδα Αττικής. Το ξενοδοχειακό Επαγγελματικό Τηλεοπτικό Σύστημα EDI-HOTEL, σε συνδυασμό με περιφερειακά τηλεοπτικά υλικά EDISION και TELEVES, εγκαταστάθηκαν από εξουσιοδοτημένο από την EDISION τεχνικό προσωπικό, για την διασφάλιση της υψηλής απόδοσης για την οποία είναι κατασκευασμένο, με σκοπό την άριστη απόδοση σε κάθε σημείο TV.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο