Τα νέα των μελών μας

EDISION: Επαγγελματικό ξενοδοχειακό τηλεοπτικό πακέτο EDI-HOTEL SD SMALL σε ειδική προσφορά έως 31 Μαρτίου 2019!

undefined

 

Το επαγγελματικό πακέτο 13 δορυφορικών καναλιών EDI-HOTEL SD SMALL γίνεται ακόμα πιο προσιτό για εσάς, τον επαγγελματία της φιλοξενίας, με την καμπάνια γνωριμίας – προσφορά Μαρτίου της EDISION! 

Μέχρι και 31 Μαρτίου 2019, αυτό το επαγγελματικό TELEVES headend γίνεται δικό σας σε απίστευτα χαμηλή τιμή προσφοράς, για να παρέχει υψηλότατου επιπέδου εικόνα και ήχο, στους φιλοξενούμενους σας. Το EDI-HOTEL SD SMALL, λαμβάνει 13 έτοιμα προ-προγραμματισμένα δορυφορικά κανάλια και τα μετατρέπει σε επίγεια ψηφιακά για διανομή προς τα σημεία TV, μαζί με το σήμα της ΕΡΤ και της Digea. Δώστε στην ξενοδοχειακή σας επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και επωφεληθείτε! 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την EDISION στο τηλέφωνο 2392066070, εσωτερικό «1».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο