Τα νέα των μελών μας

Ecolab AE: Συμμετοχή της ECOLAB στο 8ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ

Στις 19 & 20 Οκτωβρίου διοργανώθηκε το 8ο  Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με θέμα «Ο ρόλος του τουρισμού στην εναλλαγή των φάσεων της οικονομίας: Μακροχρόνιος προγραμματισμός και επιχειρησιακή ετοιμότητα». Η Ecolab για άλλη μια χρονιά στήριξε το 8ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Με σύνθημα το «Think Green-Go Blue» η Ecolab έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν κυρίως τουριστικοί επιχειρηματίες, πολιτικοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, να ενημερωθούν για την προσέγγιση της Ecolab στην διατήρηση των φυσικών πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος, εστιάζοντας στην παροχή λύσεων που εξοικονομούν ενέργεια, βελτιώνουν την ασφάλεια και μειώνουν τα απορρίμματα.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ήταν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, την Διεθνή Ένωση Ξενοδοχείων & Εστιατορίων, τον σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου κ.α  Από Ελληνικής πλευράς μίλησαν η Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Α.Γκερέκου, ο  Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ν.Αγγελόπουλος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Eurobank EFG κ. Ν. Καραμούζης, ο Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής CEO Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς κ. Θ. Πανταλάκης, ο Γενικός Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κ. Α. Τουρκολιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210-6873700 ή στο e-mail: gr-info@ecolab.com ή επισκεφτείτε το site www.ecolab.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο