Τα νέα των μελών μας

Drive A.E: Η Drive Rent a Car έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

undefined

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιττα έκοψε η Drive Rent a Car και για μια ακόμη φορά η ομάδα πήρε τα βουνά. Μετά την καλοκαιρινή εξόρμηση στην κορυφή του Ολύμπου, τα στελέχη της Drive αυτή τη φορά επέλεξαν το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά, για μια εορταστική απόδραση.

Με κυριολεκτικά ανεβασμένη διάθεση ο κ. Γιάννης Καραγιαννούδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, καλωσόρισε τα στελέχη από όλα τα καταστήματα της εταιρίας και μετά τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Και το 2015 η Drive Rent a Car στοχεύει ψηλά προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με συνολικά 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Άκτιο, Σαντορίνη, Πιερία, Κασσάνδρα και Σιθωνία Χαλκιδικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο