Τα νέα των μελών μας

Drive Α.Ε: Η Drive Α.Ε. κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

 

Καθημερινά, παιδιά αναγκάζονται να ζουν στη φτώχια, στη βία, στην κατάχρηση ή με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Drive Α.Ε. στα πλαίσια της εταιρικής της κοινωνικής ευθύνης ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια στήριξης όλων αυτών των παιδιών και των νέων που χρειάζονται πραγματική βοήθεια, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Αγάπη για το παιδί».

Με τη νέα αυτή προσπάθεια η Drive A.E. χορηγεί το σύλλογο με ένα αυτοκίνητο Toyota Yaris για τις μεταφορικές του ανάγκες, το οποίο και παραδόθηκε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο είναι «ντυμένο» στα χρώματα της συμμαχίας, υπενθυμίζοντας σε όλους πως τα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να τα βοηθούμε με κάθε τρόπο!

Ταυτόχρονα, με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Drive Α.Ε., στηρίζετε κι εσείς το σύλλογο «Αγάπη για το παιδί», προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο