Τα νέα των μελών μας

Domotel Xenia Volos: Το Tour Amical 2014 στο Domotel Xenia Volos

Tο Touramical 2014, ένα από τα δημοφιλέστερα Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων της Ευρώπης με 172 “oldtimers”, χωρισμένα σε τέσσερα groups, υποδέχτηκε το ιστορικό Domotel Xenia Volos από τις 8 έως τις 12 Μαΐου.

Οι Βέλγοι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων ελάχιστης ηλικίας 25 ετών ή άνω, οι οποίοι επέλεξαν φέτος τα τοπία της Ελλάδας, αναζητούν συνεχώς ξεχωριστούς προορισμούς  για τις ιδιαίτερες διαδρομές. Από το πλάνο διαδρομών δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βόλος στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, με στάση το  Domotel Xenia Volos. Το κοινό της πόλης του Βόλου είχε τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσει στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου παλαιά μοντέλα κλασσικών αυτοκινήτων. Μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στο χώρο και φωτογραφήθηκαν δίπλα τους.

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να περάσουν από τους Δελφούς,  την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα ενώτέλος προβλέπεται η τελική συνάντηση των τεσσάρων ομάδων στις οποίες  στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων κοντά στην Αθήνα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο