Τα νέα των μελών μας

Domotel Hotels & Resorts: Domotel Kastri: Το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που λαμβάνει την πιστοποίηση B&W by Swiss Approval International

undefined

 

Η Domotel Hotels & Resorts με χαρά ανακοινώνει ότι τo Domotel Kastri ήταν το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που απέκτησε την πιστοποίηση B&W Certification της Swiss Approval International, πιστοποίηση που έλαβε πρόσφατα και το Domotel Olympia στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και της ομάδας μας ήταν και είναι η απόλυτη προτεραιότητα της αλυσίδας.

undefined

 

Με γνώμονα τα νέα δεδομένα στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, η DomotelHotels & Resorts πρoxώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A. και συμμετείχε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πρoτύπου πιστοποιητικού, του B&W της Swiss Approval, διαθέτοντας ένα από τα ξενοδοχεία της  για πιλοτική εφαρμογή. Τα ξενοδοχεία που έχουν λάβει την εν λόγω πιστοποίηση εντάσσουν στη λειτουργία τους μια νέα διεύθυνση υπηρεσιών, το τμήμα B&W, που διαθέτει τα: Blue Office για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και άμεσης παροχής ιατρικής φροντίδας και βασικών πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες σε περίπτωση ανάγκης, και White Office που ασχολείται με την οργάνωση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων.

undefined

Η Domotel Hotels & Resorts με υψηλό το αίσθημα ευθύνης αποδεικνύει την αξιοπιστία της αλλά και τον σεβασμό απέναντι στον επισκέπτη μέσω της προσήλωσής της στην ασφάλεια και την υγεία όλων, ενώ ταυτόχρονα κερδίζει την εμπιστοσύνη των  φιλοξενουμένων της καθώς και σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, διατηρώντας έτσι μια δυνατή θέση στην ελληνική αγορά. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη, +30 6934942281, moraiti@travelworks.gr)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο